top of page

Op naar een nieuw schooljaar, met een nieuw team!


Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Ook bij ons! Wij zijn op zoek naar een nieuw team! Zo willen wij er ook dit jaar weer met enthousiaste kracht tegenaan gaan.

2 maanden vakantie, het lijkt bij het begin van de vakantie altijd nog erg lang vooraleer die eerste schooldag weer in het zicht komt, maar toch vliegt die vakantie weer om. Iedereen heeft hopelijk een zalige zomertijd achter de rug? Op vakantie gaan, lekker luieren, uitslapen, gaan zwemmen, op kamp gaan, naar een pretpark of de speeltuin, dat is grote vakantie!

En dan is het plots alweer die eerste schooldag! De boekentassen staan klaar, de juffen en meesters kijken uit naar hun nieuwe klas! Op naar een nieuw schooljaar!

Wij, als ouderraad, staan ook weer klaar om er dit schooljaar in te vliegen. Enkele activiteiten zijn al gepland, zoals onze spaghettidag, de carvalsstoet en hopelijk een schoolfeest. Zo kunnen we ook dit jaar weer de school financieel ondersteunen bij enkele activiteiten (bvb centje voor de sneeuwklassers, traktaties, de Sint en Paashaas verwelkomen, ...).

Op sommige activiteiten merkten we vorig jaar dat we soms toch enkele handen tekort kwamen. Ook daarom willen we ook dit jaar weer een warme oproep doen voor helpende handen voor één of meer

dere activiteiten! Heb je zin in nog meer, verwelkomen we je graag als "nieuw" lid in de ouderraad.

Heb je interesse als helpende hand of als lid, mag je dit laten weten via ouderraad.boseind@gmail.com of spreek gerust één van de leden aan aan de schoolpoort of op één van onze activiteiten!

Alvast een erg leuke eerste schooldag gewenst!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page